OM KLUBBEN
BARNGYMNASTIK
BORDTENNIS
AIKIDO
SKIDOR
BADMINTON
INNEBANDY
 
Träning  »
Gå lunka löp »
Tävlingsanmälan »
Tävlingsresultat »
Klubbkläder »
Skidspåret »
Bilder »
Mötesprotokoll mm »
Länkar »
Kontakt »


Startsidan »


Öregrund IK

Öregrunds Idrottklubb
Strandgatan 29
742 42 Öregrund

oik@oregrund.nu
Gå lunka löp

 

Gå lunka löp hösten 2019
Nu är höstens Gå lunka löp till ända. Vi har haft 44-64 deltagare per omgång och totalt 229 starter. Sista omgången avslutade vi med fika och prisutdelning, och fick se många stolta löpare få välförtjänta medaljer. Återväxten är god!
 
Här är resultaten:
 
 
 
 
Gå lunka löp våren 2019 
Vårens första Gå lunka löp bjöd på fina löpförhållanden mellan regnskurarna. Många glada löpare var på plats för att känna på den nya bansträckningen, som är lite längre än den tidigare. Och ny bana innebär förstås att alla kan slå personliga rekord!
 
 
 
Gå lunka löp hösten 2018
Fyra härliga omgångar av Gå lunka löp blev det i höst. Många nya barn har varit med, vilket är mycket roligt. Sista omgången utgjorde samtidigt KM i terränglöpning, och kvällen avrundades med saft och munkar (tack Coop!) och medaljutdelning.
 
Totalt hade vi 95 deltagare i höst och 206 starter. 
 
Resultat
 
 
Gå lunka löp våren 2018
Vårens sista omgång av Gå lunka löp bjöd på en rekordvarm kväll. Det blev saft och munkar till alla (tack Coop för det!) och medaljutdelning till alla som varit med minst tre av omgångarna. Totalt har vi haft 89 deltagare som gjort 255 starter.
 
Resultat: 
 
 
 
Gå lunka löp hösten 2017
Höstens gå lunka löp är till ända. Sista omgången, som samtidigt utgjorde klubbmästerskap i terränglöpning, blev det nytt rekord för hösten med 87 deltagare. Totalt deltog 123 löpare i höst, och dessa gjorde tillsammans 370 starter! Kvällen avslutades med prisutdelning till alla som deltagit i Gå lunka löp minst tre gånger. Prisutdelning för klubbmästerskapet blir i december.
 
Nästa veckas tisdag, den 3 oktober, har vi en enkel och lekfull familjeträning, där vi gärna ser att både föräldrar och barn deltar. Vi avrundar kvällen med gemensamt fika.
 
 
Resultat:
 
 
 
 
Gå lunka löp våren 2017
Vårens fem omgångar av Gå lunka löp lockade totalt 128 personer, som totalt gjorde 407 starter. Sista omgången firades med prisutdelning och frukt i vackert försommarväder. Tack alla deltagare och arrangörer!
 
Kommande tisdagar är det vanlig träning med ÖIK, med uthållighet, styrka, spänst, koordination och lekar och spel på programmet. Alla intresserade är välkomna.
 
Resultat:
 
 
 
 
 
 
 
 
Gå lunka löp hösten 2016
Nu har vi redan avverkat höstens alla fem omgångar av Gå lunka löp. Sista omgången utgjorde samtidigt KM i terränglöpning. Evenemanget avslutades med tårtkalas.
 
Prisutdelning blir det inkommande tisdag, 27 september. Då vill vi att både föräldrar och barn kommer ombytta, så ska vi först köra lite lekfull träning tillsammans och därefter grillar vi korv och delar ut medaljer till dem som deltagit minst 3 ganger, samt även till KM-medaljörerna.
 
Resultat:
 
 
Omgång 2, 30 augusti 
 
 
 
 
 
 
Gå lunka löp våren 2016
Nu är vårens omgång Gå lunka löp avklarade, och vilket fantastiskt intresse det har varit och vilken löpglädje ni har visat prov på! Totalt har vi haft hela 165 deltagare och 495 starter under de fem tisdagarna, vilket slår det tidigare rekordet med råge. 
 
Evenemanget avslutades med fika till alla och medaljer till dem som varit med minst tre gånger. Träna nu flitigt under sommaren så ses vi vid spåret igen i augusti om inte förr!
 
Resultat:
 
 
 
 
 
 
 
 
Gå lunka löp hösten 2015
Nu har vi redan klarat av höstens fem omgångar av Gå lunka löp. Avslutningsomgången samlade 82 deltagare, och totalt har vi haft 351 startande. Sista omgången utgjorde samtidigt klubbmästerskap i terränglöpning. Vi avrundade kvällen med fika och prisutdelning. Sällan ser man så många stolta medaljörer på en prispall! Det hann till och med bli mörkt innan alla fått sina priser.
 
Hoppas vi får se er på höstens fortsatta träningar med ÖIK skidor också, tisdagar kl. 18. Vi kör blandad utomhusträning under hösten - mycket lek för de yngre och fokus på uthållighet, styrka, spänst och koordination för de äldre.
 
Resultat:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gå lunka löp våren 2015 
Vårens fem omgångar av Gå lunka löp är slut. Vi hade en fantastisk uppslutning, med 399 starter totalt fördelade på 136 personer. Avslutningsomgången bjöd på en härlig stämning med musik,  vackert väder, gruppfoto, saft och bullar - och inte minst, medaljer till alla som deltagit tre gånger eller mer. Tack alla deltagare!
 
Här är en kort video från sista omgången (tack Can!).
 
Här är resultaten:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gå lunka löp hösten 2014 avslutades i ett kallt och kallt väder, men med många glada deltagare. Sista omgången utgjorde samtidigt KM i terränglöpning.

Totalt hade vi 323 starter fördelade på 112 personer under höstens fem omgångar - mycket roligt! Här är resultaten:

Sammanlagd deltagarlista hösten 2014

Omgång 5, inkl. KM terräng, 23 september

Omgång 4, 16 september

Omgång 3, 9 september

Omgång 2, 2 september

Omgång 1, 26 augusti

 


 

 

 

Gå lunka löp våren 2014 är till ända och vi kan räkna in totalt 116 deltagare och 325 starter. Fantastiskt roligt att se alla glada barn som njuter av att röra på sig! Resultaten ser ni här nedanför.

Den som vill fortsätta vara aktiv med ÖIK kan delta i skidsektionens träningar. Se här.

Sammanlagd deltagarlista våren 2014

Omgång 5, 27 maj

 

Omgång 4, 20 maj

Omgång 3, 13 maj

Omgång 2, 6 maj

Omgång 1, 29 april


 

Höstens Gå lunka löp lockade nästan lika många deltagare som i våras. Totalt hade vi 130 deltagare och 359 starter. Sista omgången utgjorde samtidigt klubbmästerskap i terränglöpning.

Omgång 1, 27 augusti

Omgång 2, 3 september

Omgång 3, 10 september

Omgång 4, 17 september

Omgång 5 inkl. KM terräng, 24 september

Sammanlagd deltagarlista hösten 2013 


 

 

Vårens  Gå lunka löp har avslutats. Vi hade en fantastisk uppslutning, med 95 deltagare som mest vid ett enskilt tillfälle. Totalt deltog 129 personer och antalet starter blev hela 415. Sista omgången avrundades med saft och bullar till alla och prisutdelning till dem som deltagit minst tre gånger.

Roligt att Öregrundarna har så mycket spring i benen! Den som är sugen på att fortsätta träna med oss kan delta i våra styrke- och konditionspass på torsdagar kl. 18. Alla är hjärtligt välkomna!

Här är resultaten:

Omgång 1 våren 2013

Omgång 2 våren 2013

Omgång 3 våren 2013

Omgång 4 våren 2013

Omgång 5 våren 2013

Sammanlagd deltagarlista

 

 

Här är resultaten från hösten 2012

Omgång 1 hösten 2012

Omgång 2 hösten 2012

Omgång 3 hösten 2012

Omgång 4 hösten 2012 

 

 
« Tillbaka


Sponsorer

">