Stadsmatchen 31 augusti 2019 »
Tennisveckan 2019 »
Öregrund Junior Cup 2019 »
Tennisveckan - ny organisation 2019 »
KM 2018 - Resultat »
Skinkblixten 2018 resultat »
Stadsmatchen 2018 resultat »
Tennisveckan 2018 fotogalleri »
Tennisveckan 2018 Resultat »
Tennisveckan på Facebook »
Det här är Skinkblixten »
Skinkblixten 2017 resultat »
Stadsmatchen 2017 Resultat »
 

Tennisveckan - ny organisation 2019


Tennisveckan får ny organisation - och ny tävlingsgeneral

Inför Tennisveckan 2019 har ÖTS gjort en rejäl satsning på att skapa en organisation, där fler frivilliga krafter får ett viktigt men mer begränsat ansvarsområde.

På så sätt tror ÖTS styrelse att rekryteringen av funktionärer ska underlättas i framtiden och att kvalitén på turneringen kan höjas ytterligare ett snäpp. Från en redan hög nivå, ska tilläggas, vilket framgår av den “kundundersökning” som ÖTS lät genomföra i höstas. Nästan hälften av alla deltagare svarade, en närmast sensationellt hög svarsfrekvens.
 
Sporrade av detta engagemang och positiva gensvar kommer ÖTS att permanenta möjligheten för deltagarna att anonymt tycka till om turneringen. Denna feedback är mycket värdefull för den nya tävlingsledningen.

Ny tävlingsgeneral för Tennisveckan blir Claes Håkansson Giertz, en för många välkänd tennisprofil som brukar bo på banorna under spelveckan.

- Tennisveckan är ju en institution i Öregrund, sommarens höjdpunkt för tennisälskare - oavsett om man deltar eller inte. Turneringen är också viktig för Öregrunds varumärke som kur- och frisksportarort sedan urminnes tider och för den lokala handeln eftersom Tennisveckan lockar deltagare och anhöriga från halva Mälardalen, säger Claes och fortsätter:

- Därför är det förstås motiverande och inspirerande att få axla det organisatoriska ansvaret för denna uppskattade tävling. Vi har fått ihop ett bra team som redan är taggade på sina kommande uppgifter, det kan jag lova.

I tävlingsledningen ingår också tävlingsledaren själv, Johnny Söderquist, och funktionärschefen Johan Ridderbjelke.

Här är hela den nya organisationen Tennisveckan organisation
 

Claes med sonen Knut


Sidan uppdaterad 2019-04-01