Banor och banhyra »
Utebanor öppna för säsongen 2019 »
 

Banor och banhyra


I Öregrund kan du spela inomhus i vår tennishall på Bryggaregatan 4B och utomhus på två grusbanor i Tallparken (följ skylt "Tennisbanor" vid avfarten från Västergatan in på Hummelvägen), samt en grusbana vid kyrkan i Öregrund (hörnet Kyrkogatan/Västergatan). Under sommarveckorna går även en grusbana vid Sunnanö att hyra (strax innan man kommer till campingen).
 
 
 

Boka Online på BOKATENNIS.NU

Den 10 juni övergår vi från det manuella bokningssystemet med pappersscheman till online-bokning på bokatennis.nu för alla våra banor - både ute och inne.

Gör så här:

Onlinebokningen hittar du på www.bokatennis.nu/oregrundstennis
(den fungerar på dator, platta och mobil)

Skapa en profil med ditt namn och välj lösenord. När du loggat in kan vi sedan registrera dig som medlem - givet att du har betalat medlemsavgiften förstås.

Om du inte är medlem går det bra att boka en bana ändå, men då till icke-medlemspris. (Det går även att lösa medlemskap i online-systemet.)

Betalning av banhyran sker direkt vid bokningen med Swish eller kontokort. Du kan även välja att skapa en spelpott i BOKATENNIS.NU så att du smidigt kan betala direkt från den nästa gång du vill hyra en bana. Minsta belopp att fylla på potten med är 120 kronor. För mer info om hur detta fungerar – klicka på fliken ”HJÄLP”.

 

Nya kodlås på alla banor
I samband med övergången till ett digitalt betal- och bokningssystem har vi också utrustat våra banor med kodlås. När du bokar en bana får du den aktuella koden i bokningsbekräftelsen.

 

Outnyttjade pappersbiljetter ersätts
Spelbiljetter som du inte hunnit använda ersätter vi med motsvarande värde på ditt spelkonto i bokatennis.nu. Sista datum för inlösen är 15 juli 2019.

 

Gör så här: 

Lägg dina spelbiljetter i ett kuvert tillsammans med ditt namn och mobilnummer/mejladress. Lämna in kuvertet på
Infartsmacken på Västergatan 63 eller skicka kuvertet till:
Öregrunds Tennissällskap,
c/o Kristina Andersson,
Raggarön 613,
742 91 Östhammar

 

Vid frågor om BOKATENNIS.NU:
Ring Johnny på mobil 073-039 82 81
 
Tennisbollar finns att köpa på Infartsmacken.
 
Välkomna!  
 
Medlemsavgiften för Öregrunds Tennissällskap är följande.
Junior 200 kr
Senior 300 kr
Familj 400 kr 
 
Betalning sker till Öregrunds Tennissällskap Pg 403491-4. Se mer information om medlemsavgiften under rubriken "Om Klubben".
 
Vid frågor mejla till: tennis@oregrund.nu


Sidan uppdaterad 2019-06-04