Boka bana »
Våra tennisbanor »
Padelbanan »
Ordningsregler »
 


Till Leader Upplandsbygds hemsida

www.osthammar.se

Boka bana


Alla våra tennisbanor och padel bokas online.

Speltider bokas på: www.bokatennis.nu/oregrund

(kan göras på dator, platta och mobil)

 
Gör så här:
Skapa en profil med ditt namn och välj lösenord. När du först loggar in kan inte systemet känna av om du är medlem eller inte. Är du medlem kommer det att registreras i systemet - normalt inom ett dygn. Därefter kan du boka till medlemspris.
 
Om du inte kan vänta, utan behöver boka en bana direkt, så går det bra att boka ändå, men då till icke-medlemspris. Skicka ett mejl till tennis@oregrund.nu med info om detta, så återför vi mellanskillnaden till ditt spelkonto. (Är du inte redan medlem, går det även att lösa medlemskap direkt i online-systemet.)
 

Betalning av banhyran sker direkt vid bokningen med Swish eller kontokort. Du kan även välja att skapa en spelpott i BOKATENNIS.NU så att du smidigt kan betala direkt från den nästa gång du vill hyra en bana. Minsta belopp att fylla på potten med är 120 kronor. För mer info om hur detta fungerar – klicka på fliken ”HJÄLP”.

 
Banhyra Tennis
Medlem: 120 kr/timme
Icke Medlem: 160 kr/timme
 
Banhyra Öregrund Bygg Padel Court
Medlem: 320 kr/timme
Icke Medlem: 350 kr/timme
 
 
Kodlås på alla banor
När du bokar en bana får du den aktuella koden i bokningsbekräftelsen som kommer till din mejl.
 
Vid frågor om BOKATENNIS.NU:
Mejla till: tennis@oregrund.nu eller
Ring Johnny på mobil 073-039 82 81
 
Tennisbollar finns att köpa och hämta i tennishallen (i en låda i entrén). Pris 60kr/rör. Swisha till 073-718 51 59 så får den en kod för att öppna lådan. (Koden till hallen får du när du bokar din bana.)
 
Padelracket och bollar Dunlop-racketar finns att hyra för 30 kronor i timmen. De ligger i lådan vid entrén och koden till hänglåset är densamma som till våra banor, alltså den som står i bokningsbekräftelsen. Hyran betalas via ÖTS swish: 1235380399. Lånebollar finns också i lådan.
 
Välkomna!  
 
Medlemsavgiften för Öregrunds Tennissällskap är följande.
Junior 200 kr
Senior 300 kr
Familj 400 kr 
 
Betalning sker till Öregrunds Tennissällskap Pg 403491-4 eller Swish 1235380399. Se mer information om medlemsavgiften under rubriken "Om Klubben".
 
Vid frågor mejla till: tennis@oregrund.nu


Sidan uppdaterad 2020-06-28