En hösthälsning från ordföranden »
Stadskampen 2020 »
Öregrundspelen - special-KM »
Tennisveckan 2020 - inställd »
Sommarträning 2020 »
Skinkblixten 2019 avgjord! »
Skinkblixten 2019 inbjudan »
Onsdagsdubbeln 2019 - 2020 »
En hösthälning från er ordförande »
Tennisveckan 2019 »
En sommarhälsning från Tennisveckan »
Internetbokning av banorna »
Tennisveckan, ny organisation »
Ny ordförande i ÖTS »
Tennisen i Öregrund är räddad »
Årsmötet 2019 »
Tennisträning Våren 2019 »
Medlemsinformation jan 2019 »
Skinkblixten 2018 avgjord! »
Tennisveckan 2018 »
 


Till Leader Upplandsbygds hemsida

www.osthammar.se

Ny ordförande i ÖTS


Björn Hygstedt vald till ny ordförande i ÖTS

Hans kärlek till tennisen är inte alltid besvarad på banan, men nu får Björn Hygstedt chansen att visa framfötterna vid sidan av densamma - som klubbens nye ordförande efter avgående Måns Virding.
 
Under Måns Virdings ledning har Öregrunds Tennissällskap med bravur lyft verksamheten, en insats som också belönats med titeln Årets förening i Öregrund.
 
Måns blir kvar i styrelsen som ledamot, men lämnar nu ordförandeklubban till Björn Hygstedt. Han har varit engagerad i ÖTS och i Tennisveckan i många år och har sedan ifjol också ingått i styrelsen.

- Det är ett fint arv Måns lämnar efter sig. En välskött förening med en samtrimmad och kompetent ledning. Jag känner mig redo att anta utmaningen och fortsätta arbetet med att utveckla ÖTS viktiga verksamheter, säger Björn och tillägger:

- Det känns fantastiskt skönt att vi lyckats komma överens med kommunen om en hållbar och grundvattenvänlig lösning [vattenartikeln] för den framtida bevattningen av våra banor. Sommartennisen är räddad!

Det händer mycket i klubben just nu. Läs gärna ÖTS spännande verksamhetsplan här [verksamhetsplanen]. Och den som vill ta del av årsmötesprotokollet kan klicka här [protokollet].
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Björn Hygstedt


Sidan uppdaterad 2019-03-29