En hösthälsning från ordföranden »
Stadskampen 2020 »
Öregrundspelen - special-KM »
Tennisveckan 2020 - inställd »
Sommarträning 2020 »
Skinkblixten 2019 avgjord! »
Skinkblixten 2019 inbjudan »
Onsdagsdubbeln 2019 - 2020 »
En hösthälning från er ordförande »
Tennisveckan 2019 »
En sommarhälsning från Tennisveckan »
Internetbokning av banorna »
Tennisveckan, ny organisation »
Ny ordförande i ÖTS »
Tennisen i Öregrund är räddad »
Årsmötet 2019 »
Tennisträning Våren 2019 »
Medlemsinformation jan 2019 »
Skinkblixten 2018 avgjord! »
Tennisveckan 2018 »
 


Till Leader Upplandsbygds hemsida

www.osthammar.se

Tennisveckan, ny organisation


Tennisveckan får ny organisation - och ny tävlingsgeneral

Inför Tennisveckan 2019 har ÖTS gjort en rejäl satsning på att skapa en organisation, där fler frivilliga krafter får ett viktigt men mer begränsat ansvarsområde.

På så sätt tror ÖTS styrelse att rekryteringen av funktionärer ska underlättas i framtiden och att kvalitén på turneringen kan höjas ytterligare ett snäpp. Från en redan hög nivå, ska tilläggas, vilket framgår av den “kundundersökning” som ÖTS lät genomföra i höstas. Nästan hälften av alla deltagare svarade, en närmast sensationellt hög svarsfrekvens.
 
Sporrade av detta engagemang och positiva gensvar kommer ÖTS att permanenta möjligheten för deltagarna att anonymt tycka till om turneringen. Denna feedback är mycket värdefull för den nya tävlingsledningen.

Ny tävlingsgeneral för Tennisveckan blir Claes Håkansson Giertz, en för många välkänd tennisprofil som brukar bo på banorna under spelveckan.

- Tennisveckan är ju en institution i Öregrund, sommarens höjdpunkt för tennisälskare - oavsett om man deltar eller inte. Turneringen är också viktig för Öregrunds varumärke som kur- och frisksportarort sedan urminnes tider och för den lokala handeln eftersom Tennisveckan lockar deltagare och anhöriga från halva Mälardalen, säger Claes och fortsätter:

- Därför är det förstås motiverande och inspirerande att få axla det organisatoriska ansvaret för denna uppskattade tävling. Vi har fått ihop ett bra team som redan är taggade på sina kommande uppgifter, det kan jag lova.

I tävlingsledningen ingår också tävlingsledaren själv, Johnny Söderquist, och funktionärschefen Johan Ridderbjelke.

Här är hela den nya organisationen Tennisveckan organisation
 

Claes med sonen Knut


Sidan uppdaterad 2019-04-04