En hösthälsning från ordföranden »
Stadskampen 2020 »
Öregrundspelen - special-KM »
Tennisveckan 2020 - inställd »
Sommarträning 2020 »
Skinkblixten 2019 avgjord! »
Skinkblixten 2019 inbjudan »
Onsdagsdubbeln 2019 - 2020 »
En hösthälning från er ordförande »
Tennisveckan 2019 »
En sommarhälsning från Tennisveckan »
Internetbokning av banorna »
Tennisveckan, ny organisation »
Ny ordförande i ÖTS »
Tennisen i Öregrund är räddad »
Årsmötet 2019 »
Tennisträning Våren 2019 »
Medlemsinformation jan 2019 »
Skinkblixten 2018 avgjord! »
Tennisveckan 2018 »
 


Till Leader Upplandsbygds hemsida

www.osthammar.se

Internetbokning av banorna


ÖTS GÅR PÅ NÄT – BOKA TIDER ONLINE

Den 10 juni övergår vi från det manuella bokningssystemet med pappersscheman till online-bokning på bokatennis.nu för alla våra banor - både ute och inne. Förbered gärna ditt konto genom att logga in och skapa en profil på  www.bokatennis.nu/oregrundstennis. Det tar något dygn innan ditt medlemskap registreras så att du kan boka till medlemspris. Första gången du loggar in får du skapa en profil med ditt namn och välja lösenord. När du loggat in kan vi sedan registrera dig som medlem - givet att du har betalat medlemsavgiften för 2019 förstås.

 

Om du inte är medlem går det bra att boka en bana ändå, men då till icke-medlemspris precis som det alltid har varit. Det går även att lösa medlemskap i bokningen.

 
Betalning av banhyran sker direkt vid bokningen med Swish eller kontokort. Du kan även välja att skapa en spelpott i bokatennis.nu så att du smidigt kan betala direkt från den nästa gång du vill hyra en bana. Minsta belopp att fylla på potten med är 120 kronor. För mer info om hur detta fungerar – klicka på fliken ”Hjälp”.
 

Nya kodlås på alla banor 

I samband med övergången till ett digitalt betal- och bokningssystem har vi också utrustat våra banor med kodlås. När du bokar en bana får du också den kod som gäller.

 
Spela för halva priset första veckan 

Eftersom det nya bokningssystemet är under inkörning och vissa fel eventuellt kan uppstå, spelar alla för halva priset första veckan som systemet är i drift, det vill säga under perioden 10-16 juni. Missa inte detta erbjudande.

 

Outnyttjade pappersbiljetter ersätts 

Spelbiljetter som du inte hunnit använda ersätter vi med motsvarande värde på ditt spelkonto i bokatennis.nu. Observera att sista datum för inlösen är 15 juli 2019.

 

Gör så här: 

Lägg dina spelbiljetter i ett kuvert tillsammans med ditt namn och mobilnummer/mejladress. Lämna in kuvertet på Infartsmacken på Västergatan 63 eller skicka kuvertet till:


Öregrunds Tennissällskap
c/o Kristina Andersson
Raggarön 613
742 91 Östhammar

 

MÅNGA FÖRBÄTTRINGAR OCH JUSTERADE BANHYROR

Från och med den 10 juni höjer ÖTS också banhyrorna med 20 kronor per timme till 120 kronor för medlem och 160 kronor för icke medlem. Detta är den första prisjusteringen på väldigt länge och den ska bidra till att täcka ett kraftigt förhöjt arrende för våra anläggningar, till kostnader för pumpbevattning med havsvatten på grund av de låga grundvattennivåerna, till det nya bokningssystemet, nya koddlås på banorna och till en nödvändig omläggning av bana 1 i Tallparken under 2020. Vi hoppas på er förståelse och önskar er många minnesvärda stunder på banorna. 


 Sidan uppdaterad 2019-07-07