Banor och banhyra »
 


Till Leader Upplandsbygds hemsida

www.osthammar.se

Banor och banhyra

[2018-02-26]    
I Öregrund kan du spela inomhus i vår tennishall på Bryggaregatan 4B och utomhus på två grusbanor i Tallparken (följ skylt "Tennisbanor" vid avfarten från Västergatan in på Hummelvägen), samt en grusbana vid kyrkan i Öregrund (hörnet Kyrkogatan/Västergatan). Under sommarveckorna går även en grusbana vid Sunnanö att hyra (strax innan man kommer till campingen).
 
 
 
Tennishallen bokas på Infartsmacken, Västergatan 63. Det går bra att boka genom att ringa 0173-30600 eller åka ut till macken där bokningsschema, bokningsbiljetter och nyckel finns. Man får betala en deposition för nyckeln på 100kr som återbetalas när man lämnar tillbaka den. Priset för att boka är 100kr för medlem och 140 för icke medlem. Lyset tänder man direkt innanför dörren till vänster. Inga utomhusskor är tillåtna i hallen, svarta sulor bör undvikas.
 

Biljetter för att boka utebanorna kan köpas på Infartsmacken eller Öregrunds Järn, Rådhusgatan 17. Observera att bokning av utebanorna inte är giltig förrän en biljett sätts upp på bokningsschemat, som du hittar vid kyrkbanan (i hörnet Kyrkogatan/Västergatan precis vid kyrkan).

 
Kostnaden för att hyra alla våra banor, både ute och i hallen, är 100 kr per timme för medlemmar och 140 kr per timme för icke medlemmar.  
 
Tennisbollar finns att köpa på Infartsmacken.
 
Välkomna!  


Medlemsavgiften för Öregrunds Tennissällskap är följande.
Junior 200 kr
Senior 300 kr
Familj 400 kr 
 
Betalning sker till Öregrunds Tennissällskap Pg 403491-4. Se mer information om medlemsavgiften under rubriken "Om Klubben".
 
Vid frågor mejla till: tennis@oregrund.nu